Film Food: Sugar and Stars | TIFF

Film Food: Sugar and Stars

Sèbastien Tulard

Nu este ușor să devii un nume în lumea elitistă a patiseriei, cu atât mai mult dacă ai avut parte de o copilărie dificilă și a trebuit, de multe ori, să te lupți doar pentru simpla supraviețuire. Cu toate astea, Yazid Ichemrahen a reușit la 22 de ani, cu foarte multă ambiție și talent, să fie unul dintre cei mai apreciați chefi patiseri ai generației sale. Filmul Gustul dulce al succesului / Sugar and Stars, bazat pe autobiografia sa, este o incursiune fascinantă în povestea lui de viață, și îți arată, în același timp, ce presupune să faci patiserie la cel mai înalt nivel.

Imediat după ce a terminat liceul, chef Paul Oppenkamp a plecat în jurul lumii pe vase de croazieră de lux, ca să înțeleagă mai bine industria gastronomică. La doar 24 de ani a ajuns executive chef pe The World, cel mai mare vas rezidențial din lume. Acolo a cunoscut-o pe soția sa, Mihaela, împreună cu care a deschis în 2012, în București, the ARTIST, devenit rapid unul dintre cele mai apreciate restaurante de fine dining din România. „De-a lungul anilor, ne-am creat propria identitate, respectând misiunea noastră: «Inspirată de bucătăria mondială, influențată de sezon, condusă de inovație, călătoria noastră culinară este calea creativității»”, spune acesta.

Proiecții

Vezi programul complet TIFF
Regia 
Sèbastien Tulard
Cu 
Pascal Légitimus, Riadh Belaïche, Loubna Abidar, Jean-Yves Bertheloot
Țară 
Franța
Durată 
110 minute
Secțiune 
Ediție TIFF 

Bilete

Locuri

Biletele nu au locuri rezervate, iar locurile în sală sunt garantate până cu 5 minute înainte de începerea proiecției.

Anulare bilete

Biletele achiziționate nu pot fi anulate sau schimbate.

Informații

Pentru informaţii sau neclarități, vă rugăm să ne contactați la